Haal nu je theorie-examen auto klassikaal of online!

Wij bieden theoriecursussen aan om snel je theorie-examen te halen. De theoriecursus kan klassikaal als zowel online gevolgt worden. De theorielessen worden onder begeleiding van een gecertificeerde docent gegeven. Neem vandaag nog contact op om jouw theoriecursus te reserveren.

Neem contact op

Theoriecursus auto klassikaalKlassikaal:
Maandelijks geven wij op zaterdag klassikale theoriecursussen met in de week daarna in de avond examentraining via Webinar. De lessen worden gegeven in Hotel Wilhelmina in Venlo (tegenover het NS station). Op de cursusdag zijn de lessen van 09.00 tot 14.30uur. Aansluitend aan de cursus geven we regelmatig examentrainingen via videoconferentie. Deze zijn steeds van 19.00 tot 21.00uur. Hieraan kun je onbeperkt blijven meedoen tot aan je theorie-examen. Neem voor de actuele cursusdagen contact op met ons kantoor.

Het theorie-examen kun je tevens direct laten inplannen door ons kantoor. Ze kunnen er voor zorgen dat het theorie-examen zo kort mogelijk na de theorie-cursus zal plaatsvinden.
Door de nasleep van Corona is het nogal druk bij het CBR. Hierdoor worden er regelmatig kosteloos examentrainingen gehouden, zodat je indien nodig nog extra kunt oefenen als je niet meteen na de eerste examentraining een theorie-examen kunt plannen.


De kosten voor de klassikale theoriecursus bedragen € 135,00.
De kosten voor het theorie-examen zijn: € 64,50